jeg har fornøjelsen af også at lave fotoboganmeldelser

Fotobogen er slet ikke død og jeg holder meget af dem og får lov til at anmeldte dem fra tid til anden

Det har været mit indtryk at fotobogen var omend ikke død en overgang så havde svære kår. Det har den sikkert stadig, hvor mange er fotografer selv skal betale for at få en bog udgivet. Måske er det rimeligt nok ? Den “store” interressant fotografer skal nog få deres ting udgivet. Det er måske mere dem i laget nedenunder som har fået deres sværere og nu selv må betale for at få dem udgivet. En fotobog er og et stort aktiv når der skal sælger fotoydelser som print, udstilling eller en shoot.

Jeg får ikke penge for at lave dem. Ej heller skal jeg have noget “godkendt” men jeg får et eksemplar af bogen.

Min baggrund for at lave disse anmelder er ikke akademisk hvilket også fremgår af teksterne. Jeg fotograferer selv, jeg har set mang fotografier, jeg har været dommer i fotokonkurrencer, jeg blogger om fotografi, jeg har holdt foredrag om foto.

 

Leave a Reply