Jeg har ikke været i Fælledparken i mange år

Som altid når man ikke har været et sted i lang tid er der sket store forandringer. Også i Fælledparken…

Jeg kørte ad Østre Allé til skole i mange år, samlede flasker 1. maj og til Land & Folk festival, tog på Trafiklegepladsen, spillede fodbold og skak, badede i Friluftsbadet – altsammen i historierige Fælledparken på Østerbro. Men jeg har ikke været det i rigtig mange år…men nu kom jeg der igen.

Jeg havde set “noget” da jeg skulle besøge Rigshospitalet som jeg mente kunne blive til en godt billede. Det lykkedes ikke..men jeg fik besøgt Fælledparken igen..

Når jeg efter lang tid genbesøger steder fra min barn- og ungdom tænker jeg på  hvordan det så ud dengang og mindes.

Forhåbentlig ikke på en dum sentimental måde men bare sådan du ved..og tingene var ikke bedre dengang. Slet ikke. Bare anderledes.

Jeg husker, at jeg samlede flasker på 1. maj og til Land & Folk festivalen. Mellem de røde parole, hyldester af DDR, bajere, musik, kys og kram. Jo, det var tider 🙂

I folkeskolen var en jeg en kort tid i skakklub. Jeg lærte, hvordan brikkerne må flyttes af min far og om sommeren tog jeg i Fælledparken og spillede der for første gang med ur – og fik læsterlige klø.

Jeg spillede fodbold i B93, som havde træningsbaner bag den ene tribune – mellem den og Brumleby. Det var forbudt af mine forældre at gå gennem fælledparken efter træning om aftenen. Måske havde der været nogle kedelige sager…forbudt var det men øh..

Der er sket mange ting i Fælledparken.

Grusbanen er udskiftet med kunststof og der er komme ordeligt lys, der er kommet en dansepavillion, bro over søen hvor der også er kommet bænke og andre siddepladser med udsigt, der er komme legeplads for de mindste etc etc.

Fælledparken virker mere indbydende og mere gearet til aktivitet – det er godt !

 

Leave a Reply