Jeg havde glemt hvor voldsomt et sclerose attak kan være

I dagligdagen tænker jeg ikke meget over det men pludselig bliver man konfronteret med sklerosens grusomme virkelighed.

Angten for et nyt attak og frygten for hvad det kan gøre ved een er hele tiden i baghovedet. Jeg tænker ikke bevidst på det for så ville jeg blive vanvittig. Også andre sygdommen eller hændelser kan komme pludseligt, invaliderer en eller det ultimative; død.

Selvom man godt ved det bliver det først for alvor nærværende, heldigvis, når man selv står i situationen eller at det sker for en man kender. Og det skete for en jeg kender.

Og det skete for en jeg kender.

Og når det sker bliver man dels konfronteret med et andet menneske der hænger i med det yderste af neglene og dels bliver man konfronteret med ens egen angst og frygt, der pludselig får tilført 10 liter benzin og blusser voldsomt op.

Mange attak er heldigvis mindre men voldsomme, grusomme attaks findes også ! (hvis du skulle have glemt det)

Det var et chok for mig at se den person (X) jeg kender som livlig og glad sidde i en kørestol, ryste over store dele af kroppen grundet spasmer og have talebesvær.
Den person kan være mig om en uge eller dig om 3 måneder. Det er vilkårene. Det må jeg og alle andre med sklerose affinde os med (også dig selvom du ikke har MS).

Læser du med derude, X, skal du vide at jeg tænker på dig og din familie og håber det allerbedste !

For længe siden skrev jeg et andet indlæg: Døv eller Blind ? Her er der ikke noget valg !

Leave a Reply