Jeg er holdt op med Flipp

Jeg har haft to magasiner på platformen Flipp

Men det er jeg holdt op med…
Ikke fordi platformen fejler noget men for jeg bare må indse her efter flere måneder at jeg ikke for det brugt og gjort.
Det ene magasin var tilknyttet domænet fotografiland.dk og tanken var at jeg skulle samle det interessante omkring fotografi jeg fald over. Men jeg falder ikke over så meget…jeg er ikke olympiske websurfer og bruger ikke oceaner af tid bag skærmen på diverse fotoblogs og youtube. Det er ikke fordi der ikke er gode ting – for det er der ! – men jeg gør det bare ikke.
Det andet magasin hed “The Daily Wessmann” og som navnet antyder skulle jeg Flippe noget dagligt. Men et er ikke engang blevt ugevis eller månedsvis for den sags skyld…
“The Daily Wessmann” skulle være et samlende magasin for de ting som interesser mig eller som jeg fandt interessant. Det kunne være om fotografi, om sclerose, om politik, om mode, om vin, om musik, om….min interessesfære er stor (praler jeg med).
Sandt at sige tror jeg ikke mange ville finde det interesant og det var mest for min egen skyld. En slags samlende platform hvor jeg også kunne gemme ting jeg skulle bruge som inspiration eller bare som en lille husker..det er ikke umulig at jeg stadig holder den i live, som en back up husker..
Og vis man skal have et “magasin” er man nødt til at mene det og udgive noget jævnligt. Det duer ikke med et indlæg den 4. januar og så igen ud af ingenting i gen den 20. maj. Det er noget juks…så er det bedre at hive guillotinen frem og …..

Leave a Reply