jeg kan ikke finde en frisør…

Der findes massere af frisører men få jeg bryder mig om eller har lyst til at betale for

Først lad mig starte med en erkendelse: jeg er ikke nem at stille tilfreds..

Jeg har altid “shoppet” frisør og har ikke haft den samme frisør i årevis. Jeg har heller ikke haft den samme frisure i årevis. Nogle finder deres frisure og frisør og så bliver de med det til de dør. Sådan er jeg ikke.

Der er to parametre så kan få mig til at stejle: at de ikke overholder tiden sådan nogenlunde eller prisen.

Som mange andre skal jeg klippes hver 5-6 uge og så synes jeg 500 kr er mange penge. Når det er sagt ved jeg, at der er forskel på en frisør til 100 kr og en til 500 kr. At være frisør er et håndværk, der skal læres og øves.

En torsdag i november blev jeg klippet og fik trimmet skæg hos The Old Barber på Vesterbrogade, hvor jeg blev barberet lige da de åbnede. Priserne steg voldsom kort efter og derfor har jeg ikke været der siden men nu skulle det have et skud…og fint så det ud da jeg gik ud af forretningen. Ugen efter lignede det l… Jeg er ikke specielt forfængelig men det lignede l… og overvejede derfor at tage kasket med til Paris, som vi tog til fredagen efter. Jeg kommer aldrig mere hos den frisør !

Men jeg bryder mig ikke om at gå med kasket og enden på det blev, at jeg skulle klippes i Paris. 1-2-3 søgning på nettet og https://www.christophenicolasbiot.com blev fundet; fat i telefonen og bestille en tid.


Indenfor kørte deres film med frisøren og jeg tænkte “hvad laver jeg her?!” Han var nu ikke tilstede og jeg blev klippet af en anden person. Meget behaglig og der blev kun klippet med saks. Et særsyn – ofte jeg er det med maskine i siderne og så klippes toppen med saks. Men her var det kun med saks. Noget skarpere forlod jeg forretningen…

Jeg nævnte tidligere to parameter og den ene var at overholde tiden….de kniber voldsomt for mange.

Fx hos FatresM på Vesterbrogade. To søde unge mennesker (Kasim og Hassan), der åbnede en salon og nu har en mere på Nørre Farimagsgade. De klipper godt og er nok de bedste jeg har haft til at klippe mit skæg. Jeg har haft flere med dernede og har leveret lidt billeder til deres hjemmeside også. Men det stoppede da jeg to gang i træk havde bestilt tid kl 10:00 og først kom til kl 11:30. Det er mit liv for kort til…

Endnu tættere på min bopæl ligger StyleZone. Der har jeg to gange bestilt tid kl 10:00 og frisøren så først åbner 10:45….det duer bare ikke.

Ofte har jeg planlagt min dag – ikke nødvendigvis med aftaler og så men jeg har planlagt i mit hovede. Enkelte gang har jeg skullet noget. Fx den ene gang hos StyleZone, hvor jeg skulle fotograferes. Så blev det en tur til Hair We Go -Ahmad er en herlig fyr som du kan læse mere om her: https://www.euroman.dk/livsstil/manden-bag-frisoersalonen-hair-we-go. Et noget dumt interview: “Har du haft nogle kendisser i biksen?” Hvad er er det for et spørgsmål !?

I ejendommen, hvor jeg bor, har vi en frisør da har været det længe. En 20 år eller mere….men jeg synes ikke han klipper godt…

Men nu har jeg efterhånden lært det : jeg må betale ved kasse 1.

Leave a Reply