Jeg mærker forårets komme – og jeg trænger til det

Det er ikke altid jeg sætter pris på de forellige årstider i Danmark men jeg trænger til forår

Jo, jeg trænger til forår. Men det er nu ikke fordi vi har haft en slem vinter med mange frostgrader, slud, sne og sjap – men vinteren har været våd 🙁

Og det med regn og gråt i gråt har jeg det svært med . Min energi og lyst til at foretage mig noget bliver skyllet væk

Nogle af de første råd jeg fik da jeg var blevt diagnosticeret med multipel sclerose var at jeg skulle træne. Det har jeg aldrig gjort og selvom man godt ved hvad det er sundt og godt for en, gør man jo alligevel ofte det modsatte. Kødet er svagt og sjælen ligeså.

Jeg er desværre ikke en fornægter af god vin, sætter pris på god mad og vender ikke mit blik bort fra smukke ting.

I den lange periode med mørke og regn har jeg givet den for meget gas med gode ting og svigtet at få bevæget mig. Og det mærker jeg nu. Kilo er trillet på og konditionen er til grin dårlig. Sådan er det.

Og derfor trænger jeg til foråret og kan allerede nu mærke energien kommer tilbage.

Nytårsforsætter har jeg altid rystet på hovedet af og aldrig haft nogen. Men jeg er næsten parat til at lave nogle “Forårsforsætter”. At leve i askese er ikke noget for mig men jeg vil skrue ned og skrue op for motionen.

Jeg håber også at foråret komme giver mig motivationen, inspiration og lysten til at fotografer mere.

Leave a Reply