jeg skal vænne mig til nyt behandlingssted

Min MS bliver nu behandlet på Roskilde Sygehus istedet for på Rigshospitalet

Det er en langt historie men jeg valgte for snart fire måneder siden at skifte behandlingssted fra Rigshospitalet til Roskilde Sygehus. Og det er jeg glad for omend jeg skal vænne mig til det anderledes måde at “køre” det på og til min overraskelse er selve behandlingen også anderledes. Altså det er den samme medicin men andre procedurer.

Jeg er altså “afmeldt” på Riget så stor var min overraskelse da jeg fik en indkaldelse til lægekontrol:

Indkaldelse fra Rigshospitalet

Den har jeg naturligvis afmeldt så en anden kan få tiden (som der ikke er mange af). Men det bekræfter mig bare i at de ikke har styr på det. Hundehoveder, lusede amatører, elendige klamphuggere –  for nu at citerer Egon Olsen. Det er sikkert ikke helt berettiget men min tillid er ikke stor…

Jeg håber at deres hjertekirurgisk afdeling har bedre styr på det når min storebror skal have en bypass om ca. 1 uges tid.

 

Leave a Reply