jeg trænger til et break, en Kit-Kat, et pusterum

Efter en hård tid har jeg brug for et pusterum

Når jeg fortæller at det har været en hård tid og der har været en travl tid  kigger nogle meget undrende på mig. Sådan lidt vantro “det er en joke,ik ?”
Og jeg forstår dem sådan set godt. I forhold til mange andres liv har jeg ikke travlt og mit liv er ikke hårdere end så mange andres. Men jeg kan ikke absorbere så meget som tidligere.
Mange mennesker, mange indtryk, mange irritationer, mange gøremål, mange tanker, mange bekymringer (altså mange for mig…) føler jeg tærer på mig. Jeg vil gerne meget og mit reflekssvar er ikke “nej”.
Og så har jeg brug for et pusterum. Jeg skal ikke mødes med for mange, jeg skal ikke lave ret meget, jeg skal ikke se for mange nyheder…jeg skal trække mig lidt tilbage og genoplade batterier med ny energi.
Heldigvis kender jeg godt turen og ved noget temmelig godt hvad “kuren” er og ved hvordan jeg får ny energi, hvilket bla. handler om ny inspiration.
Inspiration kommer ikke dumpende ned til mig og jeg er ikke længere en del af det store fællesskab vi kalder “arbejdsmarkedet”. Altså må jeg selv som en trøffelhund grave det op.
Heldigvis findes inspirationen og roen mange steder.
 
PS:   jeg skal igen på Folkeuniversitetet og følge to forelæsningsrækker (med den er først til efteråret) Det glæder jeg mig til; allerede nu

Leave a Reply