jeg vil gerne udstille mine billeder

Det bedste jeg ved er når mine billeder bliver printet og kommer op at hænge

Kender du lidt til mig og min fotoblog ved du at jeg synes billeder skal printes og op at hænge. At have et fysisk billede mellem hænderne eller hængende på væggen er en anden oplevelse end at se det på en skærm.

Og som alle andre vil jeg gerne vise mine billeder til andre og gerne og helst som et fysiskt produkt. Likes på fx Instagram er dejligt men den største ros af alle er når nogle vælger at købe et billede af mig og hænge det op på væggen. Større ros findes ikke.

Der er også noget stimulerende at udvælge billeder til en udstilling. For det er ikke bare lige at finde 20 gode billeder og klaske dem op på væggen.

For hvilken 20 billeder ? Hvordan spiller de sammen ? Hvordan skal de præsenteres ?Jeg har udstillet i kunstforeninger og ikke mindst i Galleri Den Lille Gule Kaffebar, hvor jeg efter min egen udstilling overtog ansvaret for udstillinger der og fik lavet nogle gode fotoudstillinger.

Og jeg vil gerne udstille lidt mere og har derfor lavet en side omkring det og har lavet et lille inspirationskatalog: https://www.henrikwessmann.dk/udstilling/

Leave a Reply