jo, jo, jeg er glad og det er fint

Det er ik fordi jeg ikke er glad men det redder ikke verden..

Fra tid til anden deltager jeg med mine billeder i nogle fotokonkurrencer eller uploader et billede til et billedesite. Og det sker at mine billeder bliver antaget, præmieret udvalgt ect – og det er vel i bund og grund, derfor jeg deltager og sender ind: for at få anerkendelse.
Tidligere gjorde jeg det mere end nu og det skyldes primært at jeg ikke har helt så meget brugt for den som tidligere og jeg er derfor mere bevidst om hvad jeg deltager i og med samt hvem der bag sitet/konkurrencen og ikke mindst hvem som er dommer.
Men grundlæggende har jeg det vanskeligt med fotokonkurrencer – foto kan ikke måles og vejes som en flæskesteg og jeg deltager ikke i konkurrence hvor vinderen er den med flest likes.
Nogle gange deltager jeg med et billede som jeg ikke selv regner for det helt store men det er en “prøveballon”. Det gælder fx dette billede og jeg er naturligvis glad for at andre kan lide:

Jeg går heller ikke i selvsving når jeg får den anerkendelse. Jeg er da glad for den men det er ikke det vigtigste. Primært er det om jeg selv er tilfreds. Som jeg er med dette billede. Her er jeg faktisk overordentlig tilfreds…:

“LFI” står for “Leica Fotografie International” og er en portal for Leica fotografer. De udgiver bla et meget flor magasin (også på papir!) og laver workshops. Det er er altså en site som jeg har tillid til….
Når jeg får en anerkendelse er jeg selvfølgelig glad for den men det er ikke sådan er det redder min uge…eller jeg pludseligt syntes at jeg er mega god. Selv ikke. Det er fint…og verden går videre 🙂
 

Leave a Reply