Jubii, jeg har vundet !

For første gang i mit liv (tror jeg) har jeg vundet i en konkurrence. Jeg har vundet en Peak Performance Polo Shirt i en Americas Cup konkurrence arrangeret af Bådmagasinet. (se her)

 

Officiel Americas Cup tøj fra Peak Performance

Præmien skal hentes på messen Båd i Bella en af de nærmeste dage – og det har fået tankerne hen på Frau Wessmann II.

Idag har jeg lavet liste om de ting som skal laves (fx håndlister), lavet en liste over de indkøb som skal foretages (som fx primer) og en over de ting som vil være nice to have (fx rorpindsstyrer)

Tankerne går også på hvordan denne sejlsæson bliver – sidste år blev den elendig grundet det her sclerose halløj og jeg håber inderligt at 2010 sæsonen bliver bedre. At sejle rangere jo helt i top over det bedste jeg ved og nu har jeg endeligt fået en båd og tanken om at jeg nu ikke kan sejle den piner mig helt vildt

PS: den er lavet i Vietnam efter Vietnamesiske mål…..= jeg kan sgu ikke passe den !

Leave a Reply