Planer i julen 2020 er kuldsejlet men jul skal det nok blive

Endelig var vi blevet enige om at julen skulle holdes indenfor Danmark og så…

Vi havde, som mange andre, planer om at julen 2020 skulle holdes i et andet land end Danmark. Men det har Covid-19 og de mange restriktioner sat en effektiv stopper for.

Det er første gang vi ville holde jul væk fra Danmark og derfor føles det meget ærgerligt at det har måtte droppes. Som mange andre var der bestilt dit og dat, men heldigvis kommer vi ikke i klemme økonomisk og skal slås for at få penge retur.

Tanken om at holde jul udenfor landets grænser har egentlig aldrig rigtig stået højt på min ønskeseddel. Jeg flygter ikke fra julen og tanken om at “danse” omkring et træ i en svimmingpool i Thailand, som man ser i film, giver mig kuldegysninger. Nogle synes det er fedt – jeg gør ikke. Eller jeg har ikke prøvet det og har heller ikke lyst.

Weekendtur til Paris i december 2019

Sidde år var på på en kort weekend tur til Paris i december måned. På grund af en stor strejke (as usual) blev turen forkortet den del. Vi kommer først til vores hotel fredag nat kl. 00.30 – dvs at det var lørdag..

Vi skulle hjem igen søndag så det var kort. Alt for kort. Men vi nåede nu alligevel noget. Fx den spektakulære udstilling på Atelier des Lumières i Paris med van Gogh

 

Og jeg nåede også at blive klippet hos

Vi er en lille familie nu

Med min brors død er der ikke noget familie som holder os i DK, og vores børn er holdt om med at tro på julemanden. At sige vi holdt jul som vi gjorde helt for deres skyld passer ikke, men det var vigtigt for os at skabe nogle gode juletraditoner for dem da de var mindre. Nu slår de mig i spil og meget andet så nu stopper det…

Vi er naturligvis meget ærgerlige over at det ikke bliver til noget, men jul skal det jo nok blive. Men den bliver under alle omstændigheder anderledes for os alle sammen. Det bliver med afstand, håndsprit og mundbind.

Du ønskes en Glædelig Jul ligemeget hvor og hvordan du fejre den.

 

PS:
Topbilledet er af Les Deux Margots – en klassisk fransk café i Saint-Germain des Prés, hvor fx Satre, Hemingway og andet godt folk hang ud

 

PPS:

Og så vil jeg skynde mig til 2021, som jeg forventer bliver en del bedre end 2020…

Leave a Reply