Race The Money viste lige hvor populær Kimi Räikkönen er

Jeg havde fået billetter til finaledagen på Race the Money hvor Kimi Räikkönen var det store navn

Kimi Raikonen ankom i helikopter. Røgen hvirvlede rundt og folk var spændte på at se "giraffen"
Kimi Raikonen ankom i helikopter. Røgen hvirvlede rundt og folk var spændte på at se “giraffen”

Selve “Race the Money” var et stort event med kendte personer, sponsorer og TV-dækning altsammen pakket ind som indsamling til gode formål.

Det blev holdt på Refshaleøen i København, som er en område jeg synes er megafedt. Dér er der stadig plads til det kreative, det skæve og alt er ikke strømlinnet, som fx både Sydhavnen og Nordhavnen er blevet.

De danske “celebrities”, som var Uffe Holm, Dar Salim, Claus Elming og Lene Nystrøm havde hver valgt et godt formål at samle ind til. Claus Elming havde valgt at samle penge ind til Sailing Sclerosis, som har et nyt sejl projekt i tankerne.

Desværre var lyden elendig (mange udfald) så det var svært at følge med i de interviews, som blev lavet og som omhandlede de gode formål. Jeg er sikker på at det en dag bliver vist på TV og der er lyden helt sikkert i orden. Men ærgerlig for dem som var på tribunerne men måske var de også ligeglade med det indsamlingshalløj og ville bare se Kimi og ræs ?

Komikeren Uffe Holm blev nr. 2 efter Kimi Räikkönen i celebrity løbet og kampen om de mange penge. Dar Salim lå eller godt til og førte løbet og havde “drabelige” dueller med F1 stjernen men tabte et hjul på næstsidste omgang…

Men den STORE stjerne var Formel 1 køreren Kimi Raikkonen – selvom jeg ikke er motorsportinteresseret ved jeg alligevel hvem han er. Og det siger måske alt om hvor stort et navn han er ?

Raikkonen skulle køre gokart løb mod nogle Santander forhandlere, mod nogle talenter og mod de danske kendte og hver gang han overhalede lød der et jubelbrøl på tribunerne.

Leave a Reply