Vi besluttede os for et køkken fra Kvik

Det har fra start til slut taget næsten 3 år men nu har vi et nyt køkken fra Kvik

Når det har taget tre år har det mange forklaringer og det skyldes primært vores egen skyld. Og lidt køkkenfirmaernes skyld !

Vi har bla været hos IKEA, HTH og Vordingborg køkkener. IKEA er der sådan set intet i vejen med men vi blev lidt afskrækkede da vi læste deres betingelser og har derfor valgt noget andet. Vores oplevelse hos Vordingborg og HTH har været skrækkelige. Vi synes de har været udygtige og useriøse.

Vores køkken er fra Kvik – det vender jeg tilbage til.

Et nyt køkken er en stor ting

Køkkenet betyder meget for os og sikkert også for mange andre. Det er en rum, hvor man tilbringer en del tid. Og så koster det mange penge og hvem vil ikke gerne have at det så bliver flot ?

I vores tilfælde skulle det gamle rives ned, sættes nyt gisploft op, lægges et nyt gulv, ændres på vandføring, radiatorer skulle flyttes og el skulle lægges helt om.

Du kan sikket forstå, at det ikke har været hverken helt nemt eller helt billigt.Og hvorfor der er nødvendigt at finde gode håndværkere man stoler på – og det lykkedes for os. El blev fx udført af Elmesteren  som har en godt blik for hvad der giver god mening og lavet et god stykke arbejde.

Vi har købt ting som fx gulv og det har været spændende at se om det nu spillede sammen med det køkken og de bordplader vi har valgt. Det synes vi heldigvis at det gør.

Det tager tid at sætte nyt køkken på

Med alt det (som også inkluderede at vi skulle have nyt gipsloft i vores entre) tager det selvfølgelig tid. Og håndværkere er et optimistisk folkefærd så det har selvfølgeligt taget længere tid at det lige var tænkt.

Planen lød på tre uger, hvor vi skulle tage på ferie i Spanien i det sidste uge så der ville stå et færdig køkken, når vi kom hjem. Det skete naturligvis ikke og de tre uger blev til fem…

I den tid har vi ikke haft mulighed for at lave mad. Vi kunne have fået rigget et nødkøkken til men det mente vi ikke var nødvendigt da det jo kun drejede sig om 3 uger hvor vi var i Spanien i det ene…men det er jo gået fint. Heldigvis bor vi centralt da det har været nemt at købe ind til mad fra dag til dag.

KVIK viste sig at være det helt rigtige valg

Det som ser rigtigt ug på en tegning kan vise sig et være mindre rigtigt når man står i det. To dage inden køkkenet skulle leveres tale vi med vores håndværker og vi ønskede at få skiftet et skuffeskab på 60cm ud med en på 50 cm. Det kunne Kvik, som producerer i Danmark. Jeg er ikke sikker på at Vordingborg kunne håndterer det . og hos Kvik bare et smil

Fra dag et fik vi en god behandling ! Ikke noget pres og ønske om at proppe alt mulig fancy ind som vi har oplevet andre steder. Og for første gang oplevede vi at det budget vi havde og som vi fortalte om bleve overholdt. Vi har oplevet at der blev spurgt til budget og når vi så fik tilbuddet var det mere et 50% dyrere end det vi havde talt om. Og der var ikke noget pis med “at fordi jeg godt kan lide jer får i 30% i rabat” – og uden ar vi havde spurgt om rabat. Det er useriøs i min bog. Det er jo også nemt at give en masse procenter i rabat – det prøver bare at prisen uden er høj nok.

Vi kan ikke rose Kvik ved Vesterport i København nok. De har været outstanding !

Og nu glæder vi os til at lave noget mad 🙂

 

 

Kvik køkkken
  • Service
5

Leave a Reply