kom til fernisering på fotoudstilingen "Elementær"

Jeg har fået en mulighed for at udstille lidt fotografier..

Udstillingen vises i  gode omgivelser hos Den Lille Gule Kaffebar i Mikkel Bryggers Gade (lide overfor Grand Teatret). De har skiftende fotoudstillinger (fx har Kim Ahm udstillet der) og nu er muligheden kommet til mig.
Jeg har valgt at kalde udstillingen  “Elementært”, da jeg søger det enkle i mit fotografi: det elementært gode billede uanset motiv. Mit fotografi er enkelt og ikke tænkt. Perfektion i motiv eller teknik er ikke målet.
Denne udstilling et lille udsnit af mit fotografi. Nogle er lavet med analog kamera og på film, andre er lavet med digitalt kamera. De fleste billeder er lavet i min hjemby, København.

Fernisering 

Torsdag den 18. maj 2017

Kl. 16:30 – 18:00

 
Jeg glæder mig meget til at vise nogle billeder og til at se dig !
 

Leave a Reply