Lakrids, tak

Jeg er ikke uddannet hverken læge eller psykolog – dette er mine erfaringer med MS. Hverken mere eller mindre.

Da jeg lavede bogen “Passion” for nogle år siden valgte jeg ikke selv at skrive i den. Af flere årsager. Jeg var måske ikke helt klar til det og så er en 1/2 A4-side ikke meget…
eBogen indeholder mere en 3500 ord, mere end 15.000 anslag og er væsentligt længere end mine blogs. I gymnasiet opererer man med ca. 2000 slag per side.
At skrive så meget (uden at det på nogen måde er en verdensrekord) har været en udfordring for mig. Glimrende eksempel på nogle kognitive følgevirkninger af MS….
Jeg har nu skrevet “Lakrids, tak – 8 leveråd til dig med MS” som er udgivet som ebog  på ISSUU.
Bogen indeholer en række QR-koder, der linker til relevant indhold på nettet. Det kræver, at du har en smartphone med en QR kode læser. Disse læsere er normalt gratis og der findes mange forskellige. Det her er en af dem…linket er til App Store til iPhone men der findes helt sikkert også en til Android telefoner.
Det er vigtigt for mig at sige, at netop fordi sklerose er så individuel en sygdom er det her mine erfaringer – du har måske nogle andre. Jeg har ikke fundet de vises sten men jeg håber, du kan bruge det til inspiration. Det er dét som er tanken…
Jeg er, som nævnt, hverken læge eller psykolog men jeg ved noget om MIN sklerose. Dér er jeg vel nærmest ekspert – eller den som ved allermest. For det er mig, min krop og sind, som lever med den i det daglige.
eBogen indeholder mere end 3500 ord og er væsentligt længere end mine blogs. Derfor kan du også downloade “Lakrids, Tak” som PDF-fil, så du kan læse den i dit tempo, når du har lyst og på den platform som passer dig bedst (fx iPad)
Dette er ikke en opfølger til bogen “Passion” – det har jeg skrevet om her

Vil du hellere have den som pdf-fil ? Så klik her

Leave a Reply