måske jeg alligevel har en karrierevej som model ?

Jeg har ageret “crashtestdummy” i nogle år og nu har det taget om sig !

Når jeg har været assistent fx for Jakob Kjøller har jeg ofte været “lysmodel” – for lige et tjekke lyset etc, etc Jeg har aldrig set de billeder og det er også helt fint med mig ! Det var prøveskud og ikke for alvor.

Det med “for alvor” har jeg nok svært ved. Jeg synes, at det er sjovt også at stå på den anden side af kameraet men alvorlig kan jeg ikke tage det. Til det er jeg alt for tyk og lidt for gammel.

Foto: Theis Poulsen

Her er jeg i 2017 model for ved at workshop som Jakob og Theis afholdt. Der var to modeller (søde, venlige, smukke) og jeg steppede også ind…læs mere her

Her er et billede Jakob lavede at mig som Biogen kunne bruge i en annonce for MS-bloggen (hvor jeg også blogger)-  Biogen er en medicinal virksomhed og der er alverdens regler de skal overholde….

Her er et billede af mig brugt på forsiden af en brochure Jakob lavede lidt tidligere på året. Du kan se den her: https://issuu.com/jakobkjoller/docs/brochure-single


Her bliver et billede af mig som “blikfang” for en workshops hos The Photoscope omhandlende “Storformat Polaroid” som bliver afholdt af Mikkel Pedersbæk Falkenberg.

Det stammer fra en dag jeg hang ud med Mikkel – en total legedag for mig !

Jeg har sagt ja til det billederne må bruges i nogle sammenhænge og også sagt ja til at de må bruges kommercielt i nogle sammenhænge.

Jeg stiller jo ikke op for at få en modelkarrierer men jeg har det sjovt og så vil jeg gerne hjælpe mine venner.

Leave a Reply