måske skal MS patienter til at få hovedet ud af røven ?

Jeg ved om nogen at det er alt for nemt at blive optaget af sig selv og det er også det man får at vide man skal være

Husk at tænke på dig selv. Mærk efter hvordan du har det og hvad kroppen siger. Hvad siger din mavefornemmelse ? Du skal gøre det som gør dig glad og betyder noget for dig.

Måske kan du nikke genkendende til ovenstående. Jeg kan – og jeg har gjordt mange af de ting. Men jeg erkender at jeg til tider også har gjort det for godt. Altså gjort det for meget og for ofte.

Jeg har gjort det så godt og så ofte at mit udsyn til andre og omsorg for andre ikke altid har været godt nok. Nogle gange skulle jeg har spurgt lidt mere ind til den anden, lyttet lidt mere til den anden, gjort lidt mere for den anden.

Det er ikke noget der fylder mig med dårlig samvittighed. Kun erkendelse.

For jeg har ikke haft det overskud der skulle til. Megen energi og tanker er gået med at holde styr på mig selv, holde hovedet ovenvande og prøve at være bare lidt.

Jeg mærker min MS hele tiden. Sådan er det.  Men helt galt går det hvis jeg dedikerer for megen tid og tanke på det. Jeg skal IKKE mærke efter hvert 5. minut, jeg skal ikke konsulterer min mavefornemmelse og jeg skal SLET ikke kun tænke på mig selv.

For hvad er man hvis man ikke er noget for andre ?

Til den sidste U2 koncert jeg var til sagde MacPhisto at venskab er et sakramente.

“Sakramenter er handlinger, hvorved den troende får del i noget guddommeligt”
kilde: Kristendom.dk

Og han har ret. Venskaber er noget helt fantastisk og noget jeg bør værne om. Ligesom jeg skal værne om min familie og kærligheden.

Men det kræver ofte at jeg har overskud og det får jeg ikke af at tænke på selv og føle efter. Jeg skal tage hovedet ud af røven, se mig omkring, se og lytte til andre. DIXI.

Leave a Reply