Mænd har også lyst til velvære

Jo, mænd går også op i deres udseende men hvor skal de gå hen ?

Der er sket meget siden jeg var dreng hvor ideen om at mænd gik til massage lød feministisk og ansigtsbehandling var lig med at være bøsse (som var et skældsord i forrige århundrede).

Nu er jeg kommet i den alder hvor hvad andre tænker rører mig meget mindre. Jeg har også fået formuleret nogle leveregler, som hjælper mig (dem kan du læse her)
Idag går mænd op i deres udseende og får lavet ansigtbeshandlinger og kirugiske indgreb. Fx får Fredrerik Fetterlein botox og som han siger i BT: ‘Hvorfor skulle jeg ikke gøre det? (BT den 23. april 2019). Velvære for mænd ? Ja, selvfølgelig. Men måske er velvære noget andet for mænd end for kvinder-

Fornyelig fik jeg massage da jeg har fået spændingshovedpine. Men det var kun fordi min hustru insisterede. Og tak for det. Men det fik mig til at tænke over massage, spa og velvære.

Min hustru og to døtre vil gerne på spa ophold og har hotellet en wellness område er de mere end friske. Det er jeg ikke og har pure afvist at tage på wellness ophold.
Og det har jeg af flere grunde men vigtigste er måske, at jeg kan slet ikke kan se mig selv i spa- og wellnessområder. Og det er ikke kun fordi jeg er overvægtig.

Hvis jeg ser bort fra da jeg var i haman i Istanbul for en del år siden, synes jeg det hele er feminint og målrettet kvinder, som måske også er deres målgruppe.
Indretningen er feminin med bløde puder i sarte farver, der dufter af milde æstetiske olier og parfumer, farverne er afdæmpede afstemt og der står en Buddha figur i hjørnet, billederne er alle i blødt lys og modellen i zen, grafikken er med vise ord som “carpe diem”, “vi gør dig til den bedste udgave af dig” og “what doesn´t kill you makes you stronger”.

Beklager, men det er ikke mig og ikke noget jeg har lyst til.

Jeg har tidligere skrevet om min drøm om en skobutik og nu har jeg også en drøm om wellness/spa for mænd.

Jeg har intet imod kvinder og forstår godt hvorfor nogle klubber, fitnesscentre etc kun er for kvinder. Og nogle gange vil mænd gerne være foruden kvinder. “Mænd er bare federe” hed denne blog….

Det er nok mere et “herre palads” end et spa jeg har i tankerne…

Det skal være muligt af få behandlinger målrettet mænd ( som fx i Mens room ) men du skal også kunne få en herre klip. Altså du skal til herrefrisør, ikke en damefrisør.

Der skal ikke være en åbent fitnesscenter men du skal have mulighed for at få massage, få en personlig træner, konsulterer en diætist og måske en osteopat ?

Der skal være en Men´s Shop, som der findes på 2. sal i Frederiksberg Centret, med de bedste dufte, hårpleje produkter og med råd og vejledning.

Der må gerne være en whisky, vin, rom, cognac bar og måske et ryger rum med gode cigarer ( de har hos http://www.cigarshopmacanudo-copenhagen.dk)

Der skal være en cafe og restaurant, som til frokost fx serverer en god salat. Eller et sted hvor du kan mødes med dine venner og en kop god kaffe.

Det skal altsammen være i god stil og med en behagelig atmosfære. Roligt, autentisk, lidt maskulint men ikke en testeteron klub.

#Velvære #Kost #Motion #Massage #Fitness #Spa #Behandling #Skønhed #Metroseksuel #Makeup #Træning

Leave a Reply