Viva Espana – turen går til Mallorca

Sommerferien 2016 er bestilt. Viva Espana. Ole !

Spanien er ikke et land som jeg har besøgt ofte. Det er blevet til at par besøg i Madrid i forbindelse med mit job, et ophold på Montebello grundet min MS og en enkelt ferie på Mallorca.

Det skyldes sikkert at som barn var vi altid på bilferie og Spanien ligger bare længere væk end den Italiemske Riviera. Spanien var et charter turistmål og i mit hjem var grisefest foragtet.
Men jeg har være i Spanien et par gange dog:

Med arbejdet har jeg været i den spanske hovedstad et par gange. Madrid overraskede mig for jeg havde forventet små snævre gader men fik istedet store brede boulevarder. Jeg husker ikke meget derfra. Jeg var der på arbejde og havde kun engangskamera med…læring: hav altid – ALTID – et kamera med !

Min kone fik mig overtalt til Mallorca for nogle år siden..10 år måske. Det var en god og afslappende ferie, trods mit hold i ryggen. Men altså en god oplevelse. Vi boede i Pinos Playa på anbefaling. Det lærte os noget om vi, hvad vi ønsker af en ferie.

Sidst jeg var i Spanien var på et ophold på Montebello ikke langt fra Malaga grundet min sclerose. Der lærte jeg en del om sygdommen men fik også mulighed for at komme lidt rundt i den weekend min familien besøgte mig.

Jeg fik også hygget mig med min på det tidspunkt nyfundne hobby:
[twentytwenty]
  [/twentytwenty]
Et lille eksempel hvad man kan i Photoshop….

I den weekend fik jeg besøgt Al Hambra som gjorde et stort indtryk på mig og hele historien om Al Andalus er mildest sagt fascinerende !

Sommerferien 2016 går igen til Mallorca, dog til et andet sted end sidst. Ikke at Pinos Playa ikke var godt men vi havde brug for noget lidt andet.

Du husker sikkert den sang. Den findes også på danske med bla. Sweethearts

Leave a Reply