meget brugt Lada

Min hukommelse plejede at være tip top men nu er den sgu som en meget brugt Lada !

En ting er at jeg er nødt til at skrive mange ting ned og skal have huskeseddel med i Netto. Det synes jeg er mega morfar. For søren, jeg er 45 år ! Men sådan er det altså bare og det lille skår i min forfængelighed kan jeg godt overse.
Meget værre er det, synes jeg, at jeg ofte spørger til de samme ting. Fx en ven fortalte om x-ting for to uger siden og jeg spurgte sgu om det samme igår. Man kan godt få det indtryk at jeg er dement eller måske værre at jeg ikke er interesseret i, hvad de måtte fortælle.
Hvis sandheden skal frem er det da helle ikke alt jeg bliver fortalt som jeg synes er lige spændende men jeg lærte på den hårde måde for mere end 10 år siden kun at spørge hvis jeg er interesseret i at få svar. Ellers skal man ikke spørge. At spørge på skrømt og foregive en interesse er ikke god stil. Det er måske meget god Emma Gad at kunne spørge og lytte interesseret uden faktisk at være interesseret men jeg synes ikke om det.
Men altså nu spørger jeg fordi jeg er interesseret og har så glemt svaret to uger senere. Det er sgu ikke god stil !
Det irriterer mig hel vildt meget. Og det gør mig faktisk lidt ondt. For så kan jeg ikke være den jeg gerne vil være og kan også godt føle mig som en meget brugt Lada.

Leave a Reply