Mere musik

I et indlæg for ikke længe fortalte jeg at musik har en stor plads i mit hjerte. Det har det også men så slog det mig at man skal jo lave en Top 10 – ikke bare en Top 5 som jeg gjorde..

Og det er så nu du får Top 5-10. Nu skal du ikke hænge dig for meget i det enkelte placering, for det skifter alt efter humør og årstid…..

6: The Smiths

Morrissey. En krukke, en diva, en hystade men glem nu ikke de andre i bandet ! Uden Johnny Marr, Andy Rourke og Mike Joyce var de helt sikkert ikke blevet store !
LPén “The Queen Is Dead” er intet mindre end genial. Hvis du ikke kender den så skynd dig ned på biblioteket eller på iTunes. Et “must”.

7: Simple Minds

Det er en band, som over årene har skuffet voldsomt men som også har lavet noget fedt. Netop fordi de har været igang i 30 år og har lavet så meget forskellige er det svært lige at nævne min yndlingsskive men “New Gold Dream” bliver jeg aldrig træt af.
Herbie Hancoks spil på “Hunter and The Hunter” bliver jeg ALDRIG træt af:

8: Kraftwerk

Her er det nok nemmeste hvis du bare læser dette: /uberkoncert-med-kraftwerk/

9: Pink Floyd

De er jo et stort kapitel i sig selv. Jeg synes også de har lavet god musik (måske bedre?) uden Roger Waters. LPén “A Momentary Lapse of Reason” sindssyg god. DIXI.

10: Tears For Fears

Jeg kan ikke helt finde ud af om de er på listen fordi de var MEGA-store i mine ungdomsår og derfor en en livline eller….
Anyways, det er sjældent jeg lytter på det idag men når jeg gør må jeg sige at de har fået skruet nogle fede numre sammen. Du husker sikkert “Shout” ?

 

PS: Hvis ikke du fikr læst “Musik har altid haft en stor plade i mit hjerte” så er den her:  – musik-har-altid-haft-en-plads-i-mit-hjerte/

Leave a Reply