Min utålmodighed er kommet på steroider

Jeg er sikker på at min MS fucker med min utålmodighed som har nået ukendte højder.

Helt sikker er jeg ikke for det kan jo også være gammelmandssyge. Altså et stadie af “sur gammel mand” ?
Tålmodighed har aldrig været min stærke side. Har jeg truffet en beslutning, ofte efter mange kvaler, skal beslutningen føres ud i livet. Lige det er jeg god til. Det er jeg faktisk ret god til. Min erfaring siger at det er det ikke alle som kan. Men jeg kan godt (lidt ros til mig selv – håber det er ok)
Men min utålmodighed for fx at stå i en kø i en butik, eller i et museum eller ved en forlystelse er ikke stor. Og tålmodighed med min med-kø er ikke stor.
Kender du det at have stået i kø fx en café (hader steder hvor man skal bestille i baren !) og du har stået bag to veninder. I de 10 minutter vi har stået i køen har de reddet verden to gang men når det så bliver deres tur og de skal bestille så er de helt og aldeles uforberedte.
Jeg synes ventetiden kunne være brugt på at kigge på skiltet med menuen og beslutte sig så når man kom frem til disken kunne man spytter bestillingen ud og være hurtigere end Lucky Luke (som bekendt er hurtigere end sin egen skygge).
Men næh nej. “Måske kunne jeg tænke mig….”, “lad mig for en chai latte….foreresten et dobbelt skud cafe latte og på soyamælk”.
Det er her jeg får flimmer for øjnene og Dirty Harry med en magnum pistol ses på indersiden af panden.
Langsomme og uinteresserede ekspedienter kan også få mig i det røde felt. Det er jo ok at være ny i job men uinteresserede tjenere og ekspedienter har jeg det stramt med !
Men jeg er helt sikkert nogle gange urimelig og kan godt bagefter tænke “hvad fanden skete der lige med dig der, Henrik ?”
Og det er det jeg mener med at utålmodigheden er kommet på steroider. For den er vokset, en del, siden min MS diagnose.
Og det værste er næsten er jeg ikke kan skjule min irritation og det går ofte ud over dem jeg er sammen med. For de finder det, helt forståeligt, mega pinligt at have en utålmodig dreng på 6 år i en voksen mand krop med….

Leave a Reply