minde funktionen på Facebook er jeg ikke ubetinget fan af

Er du på Facebook kender du det også – en opfordring til at dele et minde på Facebook og fejre et venskab.

Facebook har forskellige metoder til at holde “gryden i kog”. Det er ligger sikkert en meget avanceret algoritme bag del-et-minde, fejr dit venskab med x og en andet tilsvarende på Facebook.
Som jeg allerede har røbet i overskriften (og som du måske havde gættet ?) er jeg ikke ubetinget fan af det. Og sket ikke at fejre mit venskab på tredie år med X – det kunne jeg aldrig, aldrig drømmer om at dele. Det er måske en fejl – men jeg gør det ikke !
Der er også del et minde….
Jeg har aldrig gjort det. Primært fordi jeg har jo sagt/gjort en en gang og der er ikke meget som er værd at gentage synes jeg.
Men det har den tilgivende side at nogle gange får man lige henledt opmærksomheden på noget man havde glemt. Eller ikke husker på…
De her to dukkede op for ikke længe siden op:


 
Jeg delte dem ikke men jeg læste dem…jeg swipede dem ikke væk i en hurtig bevægelse. Jeg læste dem, tænkte “at det var nu meget godt gået, Henrik”. Varmede mig lidt ved tanken og så er det videre i dagens program
 

Leave a Reply