"Minimal" – lidt mere Zen

Som skrevet om tidligere kan vi godt lide og har brug for ro i hjemmet. Derfor har vi lavet en Zen leg, som hedder “Minimal”

Vi er nok mere makisimalister og ikke minimalister. Max 100 ting gik aldrig !

Jeg har tidligere skrevet om “Lidt Zen i hjemme” og henover sommeren er vi blevet præsenteret for flere, som er gået all-in på en minimalistisk livsstil. Fx Levede som minimalist i et år: Her er Mortens 96 ejendele

Det kan jeg med sikkerhed sige at det kan vi ikke – og vil heller ikke !

Vi tror mere på den glæde og ro, som kommer med at bo uden rod og med smukke ting – så for os vil det være ren kamikaze at gå med på sådan et projekt.
Selvom vi er forholdvis gode til at “holde skidt for døren” sniger der sig alligevel altid noge indt. Fx impluskøb, arv, gaver.

Vi lavede en leg forleden:
Vi går rundt i boligen for os selv og tager det ned, som men mener vi godt kan undvære, stiller det på at bord. Vi har hver især veto ret – det kan være noget ,som betyder meget for mig, hvor det måske for min hustru uden værdi.

Dvs vi har nu et “ud” bord og et bord “med måske”  – måske bordet få lov at få et par tages betænkningstid inden vi sammen bestemmer os.

 

  • nogle fotorammer, backgammon spil, askebægre (vi ryger ikke), bøger, glas, skåle, fade, tupilak, figurer etc etc

“UD” bordet er nemt – noget bliver solgt på DBA, noget bliver givet væk til fx en en genbrugshop og det sidste ryger bare ud…

Leave a Reply