Modedyr er jeg ikke men …

Modedyr er jeg bestemt ikke og må meddele at min påklædning aldrig er noget jeg er gået højt op i.


Foto: www.copenhagenfashionweek.com

Copenhagen Fashionweek er netop overstået og Kanel K har vist en masse moderelateret TV som jeg har set.

Jeg interessserer mig ikke som sådan for mode men alligevel er det interessant. At høre om hvor stor en industri det er, at se de mange passionerede mennesker som designere, stylister og fotografer er spændende synes jeg.

Det er også facinerende at vi alle bliver påvirket af det – hvad enten vi vil det eller ej, om vi går op i mode eller ej.
Spændende er det også hvordan bloggere har fået en stadig større indflydelse. Tidligere var det at have en mening om mode forbeholdt fagfolk og de indviede. Nu er der massevis af bloggere, som skriver om mode, twitter og instagrammer om det, bliver inviteret til modeshows og som lever af det.

Men jeg synes at vi stadig har brug for fagfolk, der kan forholde sig fagligt kritisk og kan sætte ting i perspektiv. Det gælder også filmanmeldere.

Det er muligt at “folket” elskede “Op på fars hat” og man derfor kan mene at filmameldere er ude af trit med deres læsere. Det skal de være for de bruger jo en helt anden måleenhed til at bedømme efter. De har en faglighed som vi andre mennesker ikke har.

Det betyder ikke, at jeg ikke kan have en mening. Det skal jeg have. Det vil jeg have. Men det vil være skidt hvis alt blev overladt til ikke faglige personer.

Leave a Reply