Momento Afgang

Det er nu præcis et år, en måned og en dag siden vi stiftede Momento, en fotoklub i København. Et projekt jeg har været en del af lige fra starten.

Det har været spændende og udfordrende og jeg synes, vi kan se tilbage på et år med flere ting, som er gået godt end ting, der er gået mindre godt.

“Men hellere begå nogle fejltagelser end slet ikke at begå noget”

For jeg skal være den første til at erkende at ikke alt har været til UG+. Når man starter helt fra bunden med nogle nye tanker vil der være nogle fejltagelser. Men hellere begå nogle fejltagelser end slet ikke at begå noget.

Jeg må også konstatere, at Momento har taget en stor mængde tid og ikke mindst energi hos mig. Så meget at der er en række ting, jeg gerne vil, men som jeg ikke har haft energi og overskud til.

Det har også hele tiden stået klart for mig at jeg ikke skulle være “levebrødsformand” men at andre skulle tage over og tage Momento lidt videre. Enten i samme retning som jeg har haft og argumenteret for eller i en ny retning.

Derfor valgte jeg ikke at genopstille som formand. Jeg vil stadig være med i Momento, men vil sidde på bagerste række.

Jeg er stolt af Momento og mener at Momento har gang i noget unik og rigtig godt.

Men kan altid diskuterer timingen i det. Skulle jeg have ventet med at melde ud ? Måske. Måske ikke. Skulle jeg har fortsat ? Nej.

Leave a Reply