hvorfor er det så svært når man har alle muligheder?

jeg bliver hele tiden præsenteret for muligheder, der lader som om de er mulige men rent faktisk ikke er det.

“Det frie valg” har jeg beskæftiget mig med på det abstrakte plan sikkert for ideen om at alt er muligt, du kan hvad du vil etc, for mig, begyndte at tage form i midtfirserne og frem hvor jeg var ung, stadig idealist med tro på Gud, Konge og Fædreland etc etc.

Alt er ikke muligt. Selvom jeg øvede min sang hverdag bliver jeg ikke en ny Pavarotti. Selvom jeg fotograferer hver dag bliver jeg ikke Grarup. Kedeligt. Trist, Ærgerligt. men sådan er det det. Cést la vie and lets get on move on.

På det helt konkrete lavpraktiske plan skal vi have nyt køkken.  “Alle har ret til et fedt køkken” lød en reklame for nogle år siden og er du gal nogle fede køkkener, der findes.

Instagram, Pinterest og Danske Bolig Arkitekter slås om at præsenterer det fede køkken og det gode liv. Det liv hvor du selv sylter og lave al maden fra bunden af økologiske råvarer, din datter blogger og har lavet en app, sønnen fridykker i Fillipinerne. Der, hvor du ikke blive syg, din mor er ikke dement og hjemmehælpen kommer og din far får et bad flere gange om ugen. Det lyder godt..

Inspiration til køkken er to klik væk men det forvirrer og frustrerer mere end det gavner. Jeg har ikke råd til de mange fantatiske løsninger, har ikke kreativiteten selv og de fleste køkkenkonsulenter jeg har mødt har i højrere grad været optaget af at sælge mig så mange skabe med uundværlige detaljer end de har været optaget af at være kreative.

Faktisk gør de mange muligheder mig mere usikker på, hvad jeg synes om og hvad der passer til mig. Men det er selvfølgelig min fejl.

 

Leave a Reply