Musik Top 10

Jeg kom til at lave en Top-5 og en Top 5-10 over musik som jeg synes er fedt. Men jeg skulle naturligvis have lavet en Top 10.

Og her kommer den så: Top-10 over musik jeg synes er fedt. Jeg har måske “snydt” lidt ved “bare” at sammenkøre (hov, må man det ?) de to artikler “Musik har altid haft en plads i mit hjerte” og “Mere musik“.

1: U2 – Achtung Baby

2: The The – The Beaten Generation

3: Roxy Music – Avalon

4: SAGA – Heads or Tales

5: Pet Shop Boys – Very

6: The Smiths

7: Simple Minds

8: Kraftwerk

9: Pink Floyd

10: Tears For Fears

Nu da jeg har lavet listen ser jeg til min skræk at det er “gammel” musik ! Jeg synes, jeg følger med men måske er det sådan at ens musiksmag grundlæggende bliver lagt i ungdomsårene og man flytter sig ikke væsenligt meget ?

Så er det godt at jeg ikke går særlig meget op i “at følge med. Jeg er snart 50 ! Jeg vil ikke “følge med” – jeg vil gå derhen hvor jeg har lyst til at gå hen.

Leave a Reply