Supersound – not so super

Kom forleden til at tænke på min musikalske periode som jeg kort vil fortælle om her.

Altså Peter og jeg fik pludselig den ide at lave musik – og ingen af os kunne spille noget som helst men de her moderne samplere kunne vel gøre det. Efter langs tids hængen ud i SuperSound købte vi noget grej. Og vi købte det forkerte ! – her havde det været godt med noget professionel rådgivning fra SuperSound men jeg tror nu bare at de grinede hele resten af den dag (resten af ugen)…..Peter købte en forældet Ensonique Mirage og jeg en Roland S-10. Samt et par DR Boss trommemaskiner – uden midi (!) men vi anede sgu ikke hvad MIDI var og de sagde ingenting. Skiderikker !
Vi tog det altså seriøst. Tanken om at satse på det og flytte til London blev vendt mange gange. Og vi holdt adskillige ferier hvor vi ville lukke os inde og koncentrerer os om at lave musik. Behøver jeg sige at der ikke kom så meget ud af det ? Vi blev ihvertfald aldrig rockstjerner – men jeg husker at det var lidt fedt at fortælle om til fester….
Vi var sågar i et pladestudie på et tidspunkt. The Overlords, som har lavet en fed coverversion af “Night Fever” havde lavet et studie på Vesterbro og vi tog derhen. En Peter kendte skrev vist for et musik blad og kendte til dem og stedet. Vi spillede et nummer for dem og de var IKKE imponeret og mente jo heller ikke at det var noget vi kunne tage til et pladeselskab. Der var intet hit potentiale i det….eller potentiale i det hele taget.
Sangmæssigt forsøgte undertegnede sig med at skrive nogle tekster. “See faces fading out and bodies torn apart” – jo, det var seriøse og voldsomme ting. Men jeg har aldrig kunne synge rent så forskellige blev prøvet på posten som forsanger. Peter var der et par gange, vi fik overtalt Johnnie et par gange, Bo var ind over på et tidspunkt samt en eller to mere som jeg ikke kan huske navnene på.
For et par år siden fik jeg overspillet fra kasettebånd til mp3-filer og har et sted det musik. Men det gør sig bedst i at forblive i det skjulte – skulle Peter eller jeg en dag blive berømte lover jeg hermed at destruerer det så det ikke kommer frem i offentligheden !
Der kan fortælles en masse om de dage. Her bare et par småting:

  • Peter var pengemanden. Altså ham som ofrede penge på udstyret. Som fx trommemaskiner, Atari maskine med Cubase software, ekkomaskine, multi timbralt keyboard etc. Jeg havde aldrig penge syntes jeg – godt at Peter ofrede sig.

  • gik faktisk til keyboard spil. Ikke længe men lærte nogle akkorder, lidt nodelæsning og at spille “Kvinde Min” og “Midsommervisen”. Kan ikke idag…

  • vi havde også en kort overgang Michael med som trommeslager. Lånte hans elektroniske Roland trommer og ødelagde min stereo højttalere. Basenheden faldt simpelthen ud !

  • Mit Roland S-10 røg på lossepladsen for et par år siden. At stå mange år ubrugt på et loft havde det ikke godt af…

  • solgte tidligere i år mit Yamaha elektroniske trommesæt efter 18 måneder og en sæsons undervisning. Yep, kan lave en rundgang….

Super ide, supertid, SuperSound – not at all.

Leave a Reply