Når håbet bliver for naivt

For et par uger siden startede jeg behandling med Tysabri.

Det skete efter en snak med et meget optimistisk neurolog – han mente at jeg nok ikke ville få flere attakker og at de seneste skader kunne blive rullet tilbage.
Han lovede ikke noget (det kan han heller ikke) men det tændte et håb som jeg må erkende blev til en helt urealistisk forventning. Jeg håbede på, at knips var de seneste skader væk, knips og jeg ville få det væsentlig bedre, knips og smertene i mine ben ville forsvinde.
Det er ikke sket endnu. Tværtimod har den senest uge været en skidt uge. Men denne uge bliver meget bedre !
Sjovt som et lille håb kan forvanskes til en forventning i den menneskelige hjerne (det er sikket ikke kun min som gør noget sådant). Men ved jo godt rationelt at det ikke sker sådan – knips – men man håber så inderligt, at man ikke kan tøjle håbet mere, som så bliver til en forventning, som så blive til en desillusion og en skuffelse.

En kommentar til “Når håbet bliver for naivt”

  1. Man siger jo at tro kan flytte bjerge…
    Henrik – hvis du har nogle flotte fotos du mener kunne bidrage til udsmykningen her på Frederikskaj, så send den til mig så kan jeg forelægge dem for komiteen der udvælger til vore nyinrettede lokaler. Jeg synes det ville være stort om du kunne sætte et fingeraftryk!
    Mange varme hilsner
    Viggo

    Svar

Leave a Reply