sikke en kamp med North Sails

I foråret bestilte jeg et nyt storsejl hos North Sails.

Det hastede ikke så de kunne selv vælge en leveringsdato; de valgte den 6. juni. Det kom først i slutningen af juli (de havde bla. glemt at sætte det i produktion), de kom ikke med bompresseningen (får nu (lad os nu se) mine penge retur for den og lad os se hvornår den kommer….). de havde sat forkerte slæder i sejlet (til min overraskelse spurgte de aldrig til det og jeg tilbød at de kunne låne det gamle sejl).

Det skal siges at de meget hurtigt udskiftede slæderne og uden beregning men det var heller ikke min sædvanlige kontakt men en person ved navn Mads. Superbetjenning og ros til ham !

Havde jeg været rask og kunne sejlet havde jeg faktisk mistet næsten 2 måneders sejlads med det nye sejl og det er altså meget i DK med den korte sæson vi har.

Hele affæren har ærlig talt taget en del af glæden fra det hele og lige nu mangler jeg min bompressening og har ikke fået mine penge retur.

De laver sikkert gode sejl hos North Sails men holdt da kæft hvor har de ikke styr på det (min kontaktmand i det mindste)

Leave a Reply