NorthModern

Som design interesseret har jeg været på NorthModern i Bella Centret

NorthModern var en supergod oplevelse ! – mange spændende ting og mennesker der virkelig følte for deres ting / det som de havde med at gøre. Det gjaldt PEJ gruppen, der holdt ind-/oplæg om trends til Stolen Moments Galler til Volta Ceilings
Udover omtalte galleri, som viste fotografi, var jeg i særlig grad begjestret for:

Trefecta – et total genialt koncept for ecykler. Her en teaser med Haiko Visser, som jeg talte med NorthModern.

Lige et ord om Volta Ceilings. Det er håndmalet billeder/grafik. som du sætter op i loftet. Dels som dekoratiom men også som lyddæmpning. Selvfølgelig ! – kan man bruge sit loft som dekoration som man kan bruger vægge. Tænk på hvormeget loftmaleri, der blev lavet tidligere.
Rolig: du får ikke en engel eller en fed kerub i loftet (med mindre du beder om det), men helt nutidig dekoration

En særlig glæde var det også at se

Skud på Stammen® foregår som en workshop på KTS, hvor nyuddannede møbelsnedkere, snedkerelever og møbelpolstrere i tæt parløb med en række af landets toneangivende danske designere på fire uger fremstiller en prototype på et møbel.
Kilde: skudpaastammen.dk

Det er en fornøjelse at se unge mennesker bygger videre på og fra den lange design tradition Danmark har for møbeldesign.

Og så lærte jeg noget da jeg mødte Aarhus Possementfabrik. Anede ikke hvad possement var og derfor spurgte jeg – og fik svar. Elsker gamle virksomheder – den er fra 1917 – og gammelt håndværk.
Hvad bruger man possement til  – se til hvad her

Leave a Reply