ny serie "Objects of Desire"

“Objects of Desire” er en ny kategori her på bloggen og handler om ting jeg eftertragter, beundre eller bare ønsker mig…

De færreste kan sige sig helt for at ønske sig ting og selvom det i 2017 måske ikke er hipt at sige, at man ønsker sig ting så gør jeg det alligevel…
Du har sikkert også læst artikler med personer, som er gået all in på den minimalistisk livsstil og kun vil eje 80 eller 120 genstande: hvert par underbukser, hver kniv, hver gaffel tæller som 1 genstand. Så “bestik” er altså ikke 1 ting, “tøj” er ikke een genstand. Fascinerende. men ikke noget for mig. Mål om antal genstande er ikke et mål for mig.
Det er på mange måde et princip jeg hylder og jeg forsøger at leve efter nogle få rettesnore, hvor en af snorene er “Travel light”, som jeg har skrevet om her. Og idag har jeg væsenlig færre ting end jeg havde for bare et par år siden. Bevares, det har hjulpet at jeg ikke længere har to skure i en have og loftsrummet nu er på 5. sal og op af en stejl trappe men det stikker lidt dybere end ren praktik.
For mig handler det dels om mængden af ting men endnu mere om at have det som jeg/vi opfatter som gode ting. Ting som er funktionelle men OGSÅ æstetiske. Ting, som fryder synet og giver glæde når man bruge det. Derfor er jeg ikke minimalist hvor der er fokus på mængde men erklære mig som maksimalist – ikke i mængde men i skønhed.

jeg erklære mig hermed som MAKSIMALIST

Det er heldigvis meget forskellig hvad man opfatter som smukke. Noget skyldes noget i barndommen, ens forældre som har sagt noget (børn høre mere efter end man tror..) og noget oplevelser man har haft.
I serien af “Objects of Desire” vil jeg fortæller om ting som jeg eftertragter. Ting, der har en værdi for mig. Noget har jeg haft, noget har jeg solgt igen af den eller eller anden årsag og noget kommer jeg aldrig i nærhededen af.
Men drømmene om “noget” er ofte bedre end virkelighede for hvem har ikke oplevet at men brændende ønsker sig noget, man får det og man finder ud af at det ikke var så fedt som man troede og lykken varede ikke ved ? Generelt tvivler jeg på at ting gør lykkelig. 
 

Leave a Reply