Oh Happy Day

På nogle dage falder alt bare i hak som om universet tænker “ham der skal have en god dag” !

Alle kender vist til at have en dårlig dag hvor alt – ALT – bare går i fisk. Helbredet skranter, børnene er umulige, hustruen/manden en kæmpeidiot og Netto havde udsolgt af økologisk minimælk. Så træls !
Den slags dage skal man glemme hurtigt – og så glæde sig over dagene, hvor alt spiller. Og de dage må man gerne huske…
Der er mange ting som kan indgå i en god dag: du har sovet godt, din hustru/mand ser godt ud idag og giver dig en kompliment og opskriften på aftenmaden fra Gordon Ramseys nyeste kogebog sidder lige i skabt.
Eller også er det nogle helt små ting….

Nikon F100

Jeg husker en dag tydeligt hvor jeg tænkte “hold kæft, hvor er det her en god dag! “Min yngste datter bestod sin køreprøve. Det gjorde mig super glad på hendes vegne !

Senere på dagen hentede jeg et nyt kamera, hos en bekendt. En analogt Nikon F100. Har jeg kamera i forvejen ? Har jeg et analogt kamera i forvejen ? Ja, men ikke sådan et….:-)

Som et tegn fra oven holdt det op med at regne lidt senere på dagen. Om eftermiddagen blev min klumme til MS Magasinet godkendt – det er altid med lidt bæven at jeg sender den afsted. Det er en eksamen hvergang.

Kørekortet skulle naturligvis fejres ! Min ældste datter kom forbi, vi lavede god mad og åbnede en flaske champagne.

Sådan nogle dage er værd at huske !

Jeg husker dem bedre nu og sætter måske også mere pris på den nu. Det må være alderen..og så har jeg mere tid til at nyde de gode øjeblikke. Jeg står ikke med en fod ude af døren altid, jeg har ikke et møde eller telefonkonference om 5 minutter og heller intet fly jeg skal nå.

Leave a Reply