på Kreta fik jeg lidt fred fra min sclerose

Sclerosen er med mig hver dag, hele dagen men på Kreta mærkede jeg den meget lidt

I Danmark mærker jeg mig MS hver dag. Det summer i arme og ben og jeg er træt, som et alderdomshjem og sover gerne 1 time eller to om eftermidaggen. Det skete ikke på Kreta.

Vi med MS reagerer meget forskelligt på varmen. Nogle mister al kraft i benene som de oplever bliver som spaghetti. Men jeg har altid haft det godt i den tørre varme som man ofte finder sydpå. Faktisk har jeg næsten intet mærket til min sclerose i ugen på Kreta. Benene har ikke været stive, ingen “klods” under venstre fod, ingen balanceproblemer efter at have siddet lidt.

Normalt er jeg meget træt men også trætheden var meget mindre på Kreta.

Jeg er primært kognitivt ramt af MS og det betyder fx at jeg hurtigt mister overblikket og koncentrationen. Bare det at skulle skrive en blog som denne kræver en del og trætter meget.

På ferie her skulle jeg ikke skrive en blog, ikke forholde mig til meget. Jeg skulle bare bevæge kroppen ned til vandet og se udover bugten. De eneste “krav” der blev stillet var når et menukort blev placeret foran mig og jeg skulle vælge noget fra det….

Det var easy living som jeg ikke har oplevet det før. Det mindede mig om at livet kan være simpelt. Dét er værd at stræbe efter. En god reminder og jeg vil kigge mit liv efter i “sømmene” for at se hvor og hvordan jeg kan gøre det enklere.

Leave a Reply