Passion er på biblioteket

I 2013 fik jeg udgivet bogen Passion om 18 mennesker med sclerose, 18 billeder, 18 tekster – nu er den kommet på biblioteket

Bogen blev en stor succes for mig personligt, som modtog rigtige mange positive hilsener og jeg fik den vidunderlige følelse af at have lykkedes.
Jeg har også haft den store glæde at få lov til at komme i forskellige lokalforeninger og der have fortalt om bogen og projektet. For et projekt var det og der var mange ting, som skulle falde på plads.
Men at bogen findes også på Biblioteket ! Det kom bag på mig….
Jeg får ingen penge for udlån, royalties eller andet. Ikke at det gjorde noget hvis….men det har aldrig været tanken at der skulle tjenes penge på det. Jeg har været glad for at kunne være med til at få 18 mennesker historie ud samt at være med til, omend i det små, at skabe opmærsomhed for sygdommen sclerose.
Du kan læse mere om Passion her eller se den på nettet her
Jeg er ikke selv med i bogen og mange har spurgt mig hvorfor ikke. Jeg valgte ikke selv at deltage da jeg var sikker på det jeg nok skulle få mine 15-minutters berømmelse….og jeg fik mere end 15-miniutter. Jeg var bange for at det hele kom til at handle om mig. For det skulle det ikke.
Det skulle handle om de 18 mennesker og deres egen historie.
PS: Bogen er helt gratis og kan fåes ved at sende en mail til ms@biogenidec.com – skriv navn og adresse samt, hvor mange bøger du ønsker at modtage
Virksomheden Biogen Idec er sponsor på bogen og uden dem havde det ikke kunne lade sig gøre.

Leave a Reply