Passion og personlighed

Da sommeren 2013 var så hed at man alligevel ikke kunne foretage sig meget fik jeg tænkt. På mange ting. Og helt konkret at jeg gerne ville have nogle briller, som markerede lidt mere hvem jeg er.

Briller er et forstyrrende element i ens ansigtet. I stedet for at have diskrete briller som muligt kunne man vel lige så godt gå all in og finde nogle som kunne være med til at sende et signal og vise hvem man er ?

I sommers kom jeg i kontakt med Brian fra Fiol Optik. Han driver en lille forretning – og det korte af det lange: jeg har fået nye briller.
Det udviklede sig lidt derhen, at en af mine gode venner skulle lave en video for ham, med ham og hans forretning, som ikke er helt som andre brilleforretninger, og jeg var med som assistent.

På et tidspunkt bliver Brian spurgt hvad essensen af hans butik er. Hvortil han svarer: “Passion og personlighed”.

Det er helt kort. Ind til benet og det jeg har besluttet mig for, der skal stå på min gravsten.

Og hvad betyder det så at jeg skal gøre og evt gøre anderledes ? Ohhh…en række ting som er for omfattende at komme ind på her, idag.

Men en super spændende rejse at begive sig ud på med sig selv. At have nogle helt enkle (lyder nemmere end det er) leveregler som man forsøger at leve op til og efter.

Leave a Reply