perfekte lokationer

Så blev det endelig tid ! Tid til datterens konfirmation. Den har hun glædet sig til MEGET længe…

Den kirkelige handlig foregik i Trinitatis Kirken i København (kirken i forbindelse med Rundetårn). En meget smuk kirke, som var stuvende fuld, et smukt syngene kor og en meget fornuftig og god prædiken gjorde at det blev en god start på dagen. Første perfekte lokation.
Efterfølgende var “festen” henlagt til det gamle elefant hus i Københavns Zoo. En fantastisk ramme ! Vi sad i en af de gamle stalde bag store jernstænger, foran slidte vægge og der var en fantastisk akustik. Vi råbte adskillige tre-foldige hurraer bare fordi vi syntes det lød godt ! Zoo køkkenet beviste også at de kan lave andet en abe mad og pomme frites….altså den perfekte lokation nr. 2.
Der var tale og sang (ikke for mange af nogle af delene) og en af Astrids god veninder havde lavet en video til hende som du ser ovenfor.
Og jeg måtte på taler stolen…hvad siger man egentlig på sådan en dag, hvor der jo er andre mennesker og nogle veninder tilstede ? Ens far er jo pinlig nok i forvejen….men jeg fik sagt det jeg havde skrevet ned, gæsterne synes den var god og vigtigst af alt: Astrid var glad!


Det var en rigtig god dag for os alle. For far og mor, søster, øvrig familie, venner og veninder og min dejlige datter Astrid.

Leave a Reply