det er ikke store tanker men strøtanker…

I en periode lavede jeg mange “Quick Toughts” og set i baksepejlet er nogle af dem…

Forleden i min digitale oprydning faldt jeg over alle de mange “Quick Thoughts” jeg har lavet og som jeg i en periode lavede ofte.

Det var hurtige tanker eller følelser jeg hurtigt skrev ned. Mange tanker er væk efter en nano splitsekund men disse tanker/følelse må have været værd, for mig, lige at give en eksta tanke og værd at få formuleret kort.

Det er sket ikke “store tanker” eller genialt på nogen måde og nogle er, synes jeg selv bedre end andre. Sådan må det være.

Nogle af dem satte jeg sammen og satte lidt flere ord på en pdf fil og lagde op på Issuu: Quick Thoughts vol I og Quick Thoughts vol II
Ordene til de forskellige Quick Thoughts (QT) lavede jeg et stykke tid efter jeg havde lavet selve QTén så jeg er ikke helt sikkert på at ordene er dækkende.

Nu kigge jeg på nogle af dem igen (uden af have smugkigget i ovennævnte udgivelser på issuu) for at se om de taler til mig nu og hvad jeg får ud af dem nu hvor det så gav anledning til QTér er helt fordampet.

QT 105 (1. juli 2016)

Quick Thoughts No. 105
Quick Thoughts No. 105

Jeg ser mange, som laver en gruppe selfie når de foretager sig et eller andet sammen. Det vil jeg også gerne kunne gøre – ikke for at dele det på Facebook men som en minde. Fotografi er skidegodt til minder.

Men mine arme er ikke lange nok og jeg NÆGTER at anskaffe en selfiestang – så hellere spørge en tilfældig forbipasserende om vedkommende vil tage et billede…som man gjorde tidligere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QT 108 (12. august 2016)

Quick Thoughts No. 108
Quick Thoughts No. 108

Til tider kan jeg godt føle, at det hele er lidt overvældende. En Tsunami af politik og andre naturkatastrofer får mit liv til at gå i mol. Det skal det ikke og der er flugt fra virkeligheden altså godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QT 100 (2. april 2016)

Quick Thoughts No. 100
Quick Thoughts No. 100

Jeg hader det man i dag kalde nul fejlskulturen og jeg hadede kvalitetssystemer i salg- og marketing, som kun havde til formål at eliminerer fejl. Fejl lærer man af. En sådan kultur har en tendens til ensretning af mennesker og er total usund. DIXI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QT 87 (19. februar 2016)

Quick Thoughts No. 87
Quick Thoughts No. 87

At livet er en selvhenter lyder måske negativt og er måske også skrevet i sådant et øjeblik. Men intet kommer af ingenting (undtagen lommeuld, som bekendt). Det er også en reminder om, at vil du have det liv, du drømmer om, skal du selv skabe det. Jeg har ikke oplevet, at telefonen pludselig har ringet: “Hej Henrik, du taler med ærkeenglen Gabriel, har du lige fem minutter så vi kan fremtrylle det liv du ønsker dig ?”.
Det er ikke sket og det kommer heller ikke til at ske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QT 117 ( 2. december 2016)

Quick Thoughts No. 117
Quick Thoughts No. 117

Jeg oplever, at der bliver nedsat kommisioner og udvalg for at gennemtænke et område. Dygtige og kompetente folk. Og når de så præsenterer deres arbejde ryddes det af bordet – ofte helt uden saglige/faglige argumenter andet end “jeg er uenig”. Hvorfor så nedsætte et udvalg, som både er dyrt og tager lang tid ?


Kilde: Politikken.dk – https://politiken.dk/indland/politik/art6055923/Peter-Skaarup-»Fakta-er-underordnet-vores-holdninger-og-følelser«

Det var er et udsagn som provokerede mig en del det år (2017). Og jeg fornemmer at respekten for fakta og sagkundskaber halter i disse år.

Men det er også min egen erfaring at følelser kan du ikke diskuterer med og det er sjældent at fakta og gode argumenter kan vende eller fjerne en følelse. Uden af anstrenge mig kan jeg nemt komme i tanker om debatter, hvor sagkundskaben siger A og følelser siger B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QT 95 (29. januar 2016)

Quick Thoughts No. 95

Det var klar inspireret af den skrækkelig terror, der har ramt fx Charlie Hebdo i Paris, hvor mange sætte en “Je suis Charlie” på deres Facebook i sympati og solidaritet.  Men der er ikke det som ligger i udtrykket her: “Je suis juste Moi – jeg er bare mig”
Det er en erkendelse af mig som mig på godt og ondt, noget jeg må leve med og en erkendelse af at jeg ikke betyder meget i det store billede. Jeg er et tandhjul som mange andre. En fodsoldat i levepostejsregimentet.

Jeg er bare mig – den bedste udgave af mig er nok bare mig

Leave a Reply