Quick Thoughts som ebog

Jeg har valgt at lægge nogle af mine “Quick Thoughts” som en ebog på ISSUU.

Quick Thoughts No. 56
Quick Thoughts No. 56
Quick Thoughts No. 55
Quick Thoughts No. 55
Quick Thoughts No. 44
Quick Thoughts No. 44
Quick Thoughts No. 54
Quick Thoughts No. 54
Quick Thoughts No. 46
Quick Thoughts No. 46
Quick Thoughts No. 47
Quick Thoughts No. 47

Jeg har nu lavet mere end 50 Quick Thoughts – ikke alle er “udgivet” her på sitet endnu og ikke alle er med i ebogen.

Her har du linket til ebogen:  http://issuu.com/wessmannh/docs/quickthoughts – så er det ligesom klaret…

Jeg har haft, og har, stor glæde af konceptet bag Quick Thoughts. Det er hurtige tanker og ideer jeg hurtig skriver ned eller indtaler på min telefon – tanker, der typisk opstår ved et aller andet input: noget jeg læser, noget jeg ser, noget jeg hører andre tale om eller noget jeg får fortalt.

Min MS forhindrer mig ofte i hurtigt at få styr på tankerne – derfor skriver jeg dem ned…

Så kan jeg tænke over det en anden dag – måske forkaster jeg tanken igen; den viser sig slet ikke at have substans eller er helt uinteressant. Det er ikke så vigtigt – jeg gør mig heller ingen illusion om at det jeg tænker, hører eller får fortalt er unik, genialt eller indsigtfuld. Slet ikke. Men jeg er glad for at hovedet får lidt at tænke over…

Jeg forventer heller ikke klare svar, afklaring eller en konklusion. Jeg er sådan tilfreds med at have tænkt over det.

Leave a Reply