Restaurant Kronborg

Med jævne mellemrum mødes jeg med flere venner til frokost på en af Københavns mange frokostrestauranter.

Vi vælger altid en dansk frokostrestaurant. Dvs et sted hvor de serverer smørrebrød, øl og snaps.
At mødes over mad er en god ting. Det er dejligt at mødes og spise sammen.
[google_maps id=”8827″]

Restautant Kronborg
  • Maden
  • Atmosfære
  • Betjening
4

Resume

Jeg husker ikke helt hvordan vi fandt frem til at vi skulle på Restaurant Kronborg – så sjovt nok ligger i Brolæggerstræde. Men altså i København og ikke i Helsingør, hvilket måske ville være naturligt med navnet “Kronborg”.
Der er flere parametre som, for mig, er vigtige ved en frokostrestaurant:
Maden
Jeg synes at kortet indehold mange muligheder og kvaliteten af det jeg fik var i orden.
Der er flere andre dansk frokostrestauranterm hvor det halter med kvaliteten. Fx når de har flæskesteg så bliver det ofte noget vådt og fedt stads – nu fik jeg ikke flæskested men stegt sild og kalverlever. Hvis man er uheldig kan man også næste dage smage den stegte sild…..
Her var det bare i orden !
Når man taler frokostrestaurant er det også vigitigt at stedet har et fornuftigt øl og snapskort. Kronborg har øl fra Nørrebrobryghus i hanerne foruden en række øl på flaske. Fordi øl er lavet på et mikrobryggeri r det ikke nødvendigvis godt og jeg synes ikke om alle øl der fra. Men så kan man vælge noget andet…
Snapskortet var også meget fint – herlig at de også havde en række hjemmelavede snaps.
Atmosfære
Stedet skal have en god atmosfære som bliver skabt af en lang række ting udover interiøret og møblementet.
Til mig passer atmosfæren helt fint: pænt, nydeligt, lidt rustikt, neden på jorden, afslappet
Betjening
Også en meget vigtig del !
Her ramte de vores tone helt perfekt.
(besøg den 17. November 2015)

Leave a Reply