I hvilken retning ?

Da jeg arbejdede følte jeg en retning, men nu ? hvor skal jeg hen ? Sclerosen har forstyrret kompasset

 Selvom jeg arbejdede på dårligt brændstof følte jeg at retningen var klar. Vi havde vores strategi og vore meget målbare mål at nå. Sådan er det mange steder. Ikke alle steder kender alle strategien og målene – men det er en anden historie. Jeg gjorde (men jeg var jo også med til at lave dem…).

Når man er pensionist er det ingen mål. Der er intet du skal nå som sådan. Der er heller intet pres fra aktionærene….
Men det er lidt svært for mig – jeg er jo vant til det andet meget målrettede. Jeg forsøger også at lave nogle målsætninger for mig selv hvert år og et sted forsøger jeg også at holde en MUS samtale med mig selv. Men jeg er jo i en dobbelt rolle og måske inhabil ?

Medarbejderudviklingssamtalen (forkortet MUS) er en samtale mellem medarbejder og den nærmeste leder, som handler om medarbejderens trivsel, samarbejdet og den personlige og faglige udvikling.
Kilde: arbejdsmiljoviden.dk

Nu er der gået ca fem år siden jeg fik diagnosen MS og mener selv at jeg har været god til at omstille mig og tjekke kompaset, for at finde retning men nu begynder det at knibe med at finde formål og retning.
Måske er det helt naturligt for jeg “har høstet de lavthængende frugter” ? Altså dem og det, som lå om ikke til højrebenet så dem som ikke lå langt væk fra mig. Og det er helt naturligt. Man starte vel med det som man har en ide om man synes om eller er god til ?

Men nu er tiden måske kommet til at jeg skal finde noget andet end det jeg ved at jeg er god til ? Ikke at jeg vil give mig i kast med noget jeg ikke kan fordrage men måske noget som ikke ligger lige for.
Kan jeg ikke blive der hvor jeg er ? Tjaa…lige det, min restløse natur, er måske noget jeg skal arbejde med…

Leave a Reply