jeg har kigget meget på en RIMOWA kuffert

Da jeg rejste meget stoppede jeg altid i lufthavnene og så på RIMOWA kufferter

Jeg har ikke tal på de mange timer jeg har tilbragt i diverse lufthavne i Europa –  men det er mange ! Så går man og kigger lidt og i mange lufthavne sælger de kufferter fra Rimowa. Så er der nogle til et møde som har en…og så er man solgt !
Når man rejser meget skal ens ting fungerer for en: en kuffert skal kunne tåle stød og slag, være stor nok men ikke for lille, kunne ældes med ynde, have gode hjul (meget vigtigt!), have et godt håndtag og så må den, helt ærligt, også gerne se godt ud !

Rimowa er tysk og starede så langt tilbage som 1898…og da lavede de kufferter i træ men i 1950 lavede de den første kuffert i aluminium med parallelle riller – og resten er historie..:-)
Jo, ikke helt for at holde sig på toppen eller i det mindste med fremme er man nødt til at produktudvikle og i 2001 kom det det patenterede, kuglelejemonterede Multiwheel® system, der er et kendetegn for Rimowa. Det er afsindigt lækre hjul !
Som med mange lækre produkter er der en lang historie bag. Ofte med en person´s håndværk, snilde, passion og dedikation og der er der også her. Og så har Rimowa været forbundet med luftfart i mange år. Se fx her på en særlig hjemmeside de har lavet: RIMOWA F13

Idag laver RIMOWA også kufferter af polycarbonat, som er et fantastisk materiale, der bliver brugt rigtig mange steder. Et superstærkt og fleksibelt materiale.

Det kan modstå at blive udsat for UV-stråling og er modstandsdygtigt over for varme og kulde fra +125 °C ned til -100 °C/+260 °F til -150 °F. Et andet særligt kendetegn ved dette innovative materiale er dets enorme fleksibilitet. For vores bagage betyder det: Kuffertens ydersider giver efter for tryk, men vender øjeblikkeligt tilbage til sin oprindelige form, når trykket ophører.
Kilde: RIMOWA

Som med andre produkter som jeg opfatter er “Objets of Desire”  giver de mig billeder. Jeg forestiller mig gå rank og succesfuldt gennem lufthavnen til en helt problemfri rejse og et perfekt møde…:-).
Godt begyndt er halvt fuldendt….

Leave a Reply