så blev jeg endelig (!) model

På Flash On workshoppen blev jeg bedt om at være model men det kørte af sporet

Flash On workshoppen, som var en foto workshop i grundlæggende flash lys, der blev afholdt af Jakob Kjøller i Trusthouse, var der flere modeller til rådighed for kursisterne. Gode, venlige og tålmodige modeller !
Alle modeller var igang og en kort øjeblik blev jeg bedt om at være model og det tog om sig…Og derfor blev det til lidt mere end bare 3 sekunder.
Det var sjovt at være model sammen med Pernille Marcheschi Worek – vi klingede meget godt og havde det sjovt ! 
Som barn fik jeg at vide at jeg kunne blive skuespiller uden at det er noget jeg har forfulgt. Men det er helt sikkert også derfor at jeg har været godt til at holde indlæg og foredrag – det har været et show, et skuespil med mig i hovedrollen. Og for mig her var det skuespil. Jeg spillede en rolle.
I øjeblikket havde jeg det  sjovt og fulgte med. Jeg husker, at jeg på et tidspunkt sagde, at nu skulle det være nok for jeg ville ikke ædelægge de gode billeder af Pernille – både for kursisterne skyld og for Pernilles skyld. Pernille er ung, smuk og øvet model – jeg er en gammel, slidt og helt uøvet model med en mega dårlig hårdag…
Theis havde taget turen fra Herning for at assisterer Jakob og han skød et par billeder (se nedenfor). Undervejs forsøgte Pernille at lære mig et par model tricks. Hvordan jeg skulle står med arme, hænder og ben men hun opgav hurtigt 🙂
Ideen med at trække mig var Pernilles – men det hele virker på mig som et afsnit af Skønheden og Udyret. Men sjovt var det !


Udover Pernille var også Diana Kopmane model

Leave a Reply