Sæt dit præg

Jeg har købt en præger til papir…

Prægeapparatet er købt til at præge mine printede billeder og nogle vil nok sige det er prætentiøst ad helvede til – og de har helt ret !

But I don’t care: jeg synes det er cool, old school and I love it !


Mine billeder bliver en tøddel bedre af at papiret bliver præget men jeg elsker den type af old school, der vidner om gamle dage.

Det er bestemt ikke min ide. Jeg har købt et billede af Jan Grarup, som er en virkelig anerkendt fotograf, og det billede var præget med hans “logo”. Og så tænkte jeg….

Mit “logo” er en cirkel med et “W” for “Wessmann” i.
Genialt ? Næh, men jeg har ikke kunne finde på noget godt med mine initialer “HW” og jeg synes ikke at jeg skulle have et våbenskjold – det er jeg ikke gammel nok til og fik kun 7. grad…

At finde en præger var ikke helt nemt. Fandt godt nok en på nettet hos pimp-my-paperline.dk men den koster 2500 kr + moms….

Så ind i nogle butikker som måske kunne have det. No luck så tilbage på nettet hvor jeg fandt en noget (meget billigere) udgave.

prætentiøs,adj. [pr̥æ-, pr̥etaɳˈʃø?sell. (nu sj.) m. fr. udtale (jf. JBaden.​FrO.)]  (ogs. skrevetpretentiøs.Sal.2XIX.528).(fra fr.prétentieux; til fr. prétendre (se prætendere), prétention (sePrætention); jf. prætentionsfuld; isærSkriftsprog eller litterært påvirket talesprog)som har ell. vidner om (store) prætentioner (1.2); fordringsfuld; især tidligere ogs. (jf.pretiøs): indbildsk; affekteret; skabagtig; krukket.JBaden.​FrO. hvert (fysiognomi) havde Præg af sin Art, mange meget aparte, et Par pretentiøse: en Mand med langt Haar, en Kvinde med kort. ORung.​P.316.
Kilde: ordnet.dk

Fo de interesseerde har jeg købt min præger her: http://www.iea.dk/gravering.asp?t=1&ID=5416

Leave a Reply