Salg på højt niveau

Jeg sætter pris på gode sælgere og mener at salg er et håndværk, som alle kan lære. Måske har du et medfødt talent for salg – men alle kan lære det.

I en tidligere blog skrev jeg at salg er et håndværk. Og for ganske nyligt har jeg set et flot eksempel på salg fra en fysisk butik, som har en internetshop.
En stor del at det at gøre noget godt, og det gælder for alt, er at man er klar til at gøre sig umage, bruge tid på det.

Butikken Hinges Hus ligger i Ringkøbing. Jeg bor i København. Her er en intershop sagen. (måske en idé for det vi kalder udkantsdanmark ?).

Jeg har altså ikke set butikken men jeg “faldt” over dem i min Goolge søgning efter et særlig brand, som jeg er interesseret i. Fandt noget jeg godt kunne tænke mig, bestilte det, vupti!: dagen efter i posten.

Det et man kunne vælge at få pakken sendt til en PostDanmark pakkeshop er lækkert. Her i byen fungere pakkepost fra PostDanmark ad helvede til (synes jeg). I det hele taget er forsendelse mulighederne meget fleksible – og GRATIS !

Det at pakke kom, at det var med det rigtige indhold tager man som en selvfølge men her kommer det, hvor de havde gjort sig ekstra umage:

Der var et postkort med en håndskreven hilsen fra René:

Det er så smukt at det burde stå på side 3 i alle lærebøger om online salg ! Her bliver det upersonlig gjort personligt.

Jeg melde mig normalt ikke ind i kundeklubber men det har jeg gjort i dette tilfælde. For Hinges Hus er meget velkomne til at sælge til mig.

Skulle jeg bliver bedt om et anmeldelse på Trustpilot, tror du så den bliver negativ eller positiv ?

Leave a Reply