Sclerose er ikke garanti for empati

Da mine børn begyndte at komme på nettet og gerne ville på Facebook kom jeg det også.

Jeg tænkte, at det var rart at vide hvad det var og ikke bare være negativ over for dette nymodens halløj.
Jeg havde masser af reservation og har det egenligt stadigvæk men må også blankt erkende at der også er nogle gode sider.

Der findes rigtig mange sider og grupper for mennesker med sklerose og også for pårørende.
Og indmellem bliver jeg, skal vi sige forundret, over tonen og den manglende empati.

Da jeg læste et indlæg fløj der en masse tanker igennem hovedet på mig. Og indlægget bleve også flittigt kommenteret på Facebook. Og derfor synes jeg at det var et godt 1. indlæg.
Vedkommende der skrev et svar på 1. indlæg har sikkert MS, har måske haft en dårlig dag, Hvad ved jeg ? Men jeg bryder mig ikke om tonen og må konkludere at fordi man har MS har man ikke nødvendigvis større empati.

Og her kommer så en af mine anker mod teknologiske kommunikationmidler som Facebook, SMS, Facebook etc etc. Det er simplethen for nemt at fyre sådan en svada af ! At fyre mennesker på job eller dumpe en kæreste via SMS er sgu for lavt. At ønske at en anden får en alvorlig sygdom på et eller andet online forum….jeg kan ikke finde ord.

PS: heldigvis er Facebook noget man kan slukke for, fravælge. Bare sclerose var som Facebook….suk

Leave a Reply