Skal du ikke være far igen ?

Dette spørgsmål er jeg blevet stillet flere gange. Om det var fordi de syntes at jeg var så god en far for mine børn eller at jeg kun kunne gøre det bedre 3 gang eller fordi de synes børn er SÅ søde ved jeg ikke…

Men svaret er pænt nej tak.
Jeg har aldrig lagt skjul på det totalt politiske ukorrekte at jeg ikke bryder mig om børn. Har aldrig gjort det og tror heller ikke jeg kommer til det.

Men du har da børn ?

Yes, I do. Men jeg har heller aldrig lagt skjul på at hvis ikke det havde været for min hustru så havde jeg ikke fået børn.

Jamen, elsker du dem ikke ?

Jo, meget højt og jeg fortryder bestemt ikke og kommer aldrig til det. Jeg har to dejlige døtre. Desværre begge to med kroniske sygdomme.

Synes du ikke børn er søde ?

Nej, det synes jeg ikke. Jeg forstår slet ikke hvorfor mange falder i svime over babyer. Babyer er, for mig, helt uinteressante. Min moderinstinkt er bare ikke-eksisterende….jeg synes børn er sjovere når de bliver ældre, kan tale, kan gå og sige en imod….
Det er der ikke mange som forstår og synes at når de nu synes godt om mine børn bør jeg vel også synes godt om deres ? Nej, det “bør” jeg ikke.
For at undgå den slags misforståelser har jeg i flere til fælde været meget ærlig om det: “jeg er glad for at du/I synes om mine børn men jeg er ikke særlig glad for børn så det er ikke rettet mod dine/jeres børn at jeg ikke er entusiastisk så du/I må ikke tage det personligt”.”

Glæder du dig ikke til at få børnebørn ?

Øhh, forhåbentlig ikke lige nu, vel ?!
Til gengæld kan jeg kommer helt i det røde felt som når jeg kan læse hvormange forældre, der tager på ferie og sende deres børn i fx dagpleje og ikke vil tage sig af deres børn.
“Stor var dog overraskelsen over udmeldingen fra Emmas forældre, da de meddelte dagplejen at Emma kom alle dage, idet de ikke “kan holde ud at have hende hjemme”, selvom de har ferie hele ugen.”
Kilde: Den Korte Avis – 2015.01.28
Se dét forstår jeg ikke…

Leave a Reply