skisokker på under dynen er nogle gange nødvendigt

Nej, det er ser hverken smart ud  eller er særlig fikst men er bare nødvendigt

Ofte, og særligt når jeg er træt, fryser jeg helt vildt om venstre fod og underben. Som havde foden været i isbad i flere timer eller stået i en snedrive på Nordpolen. Eller sagt på en anden måde: jeg fryser helt vildt.
Og “sjovt” nok er det kun om venstre fod. Resten at kroppen har det fint.
Så er der kun en ting at gøre: på med en skisok også selvom jeg ligger under en dyne. Det ser absolut ikke særlig fikst ud og var jeg mere forfængelig end jeg er ville jeg hade det. Nu hader jeg det ikke, Jeg bryder mig ikke om det men sådan er det bare.
Kuriøst nok havde jeg gennem nogle måneder (6 eller så….) en brændende følelse i alle tæer. Den er så afløst af kulde i venstre fod.
Cést la vie.

Leave a Reply